05632212576         05632226673

 

کنسانتره

کنسانتره پرومی

Read More

 

دارو

عرضه کننده انوع داروهای دامی

Read More

 

واکسن

رائه کننده واکسن های شرکتهای پسوک و مادر و ...

واکسن جدید

IMAGE
بازدید از کشتارگاه صنعتی دام
یکشنبه, 17 آبان 1394
بازدید از کشتارگاه صنعتی دام ادامه مطلب...
IMAGE
شناخت و تحلیل وضعیت صنعت مرغ تخمگذار ایران تا سال 1394
یکشنبه, 17 آبان 1394
شناخت و تحلیل وضعیت صنعت مرغ تخمگذار ایران تا سال 1394 ادامه مطلب...
IMAGE
راهنمای جامع پرورش بلدرچین
یکشنبه, 17 آبان 1394
راهنمای جامع پرورش بلدرچین ادامه مطلب...
IMAGE
ماهنامه شماره 42 - ITP News
یکشنبه, 17 آبان 1394
ماهنامه شماره 42 - ITPNews ادامه مطلب...
IMAGE
ماهنامه شماره 33 - ITPNews
شنبه, 16 اسفند 1393
  ماهنامه شماره 33 - ITPNews ادامه مطلب...
IMAGE
ماهنامه شماره 34 - ITPNews
شنبه, 16 اسفند 1393
  ماهنامه شماره 34 - ITPNews ادامه مطلب...
IMAGE
اصول مدیریت دوره نوری در مرغ مادر گوشتی
یکشنبه, 17 آبان 1394
مقدمه: تحقیقات محدودی در مورد مدیریت دوره نوری در گله های مادر گوشتی انجام شده است. تا کنون، تحقیقات مرغ مادر گوشتی، بیشتر در زمینه ی تخصیص میزان دان و جوجه درآوری بوده است. اخیرا" تمایل و علاقه ی کمپانی های تلفیقی  پرورش دهنده ی مرغ گوشتی و  مادر و در کانادا انجمن های تولید... ادامه مطلب...
IMAGE
با H5N1 علمی تر رفتار کنیم
یکشنبه, 17 آبان 1394
- اهمیت بهداشت جامعه انسانی در پی مواجهه با ویروس­های آنفلوانزای پرندگان به طور کلی، ویروس­های آنفلوانزای هر گونه جانوری، به میزبان اختصاصی خود عادت یافته­اند به این صورت که در گونه میزبانی خویش به راحتی وبا سرعت بالا قابل انتقال و تکثیر و تزاید می­باشند. در بعضی مواقع،... ادامه مطلب...
IMAGE
کاهش ریسک بیماریهای قابل انتقال از طریق هوا با استفاده از تهویه فشار مثبت
یکشنبه, 17 آبان 1394
بدلیل وجود بسیار زیاد بیماریهای قابل انتقال از طریق هوا در اکثر مناطق ایران ، حتی هنگامی که مسائل بهداشتی رعایت میشود بیماریهایی مثل مارک ، آنفولانزا و .... میتوانند توسط هوای ورودی (تهویه) وارد سالن شوند.   ادامه مطلب...
IMAGE
تأثیر مدیریت جوجه کشی و فارم مرغ مادر بر روی عملکرد مرغ گوشتی
یکشنبه, 17 آبان 1394
تحقیقات جدیدی که در انجمن بین المللی علمی طیور در آتلانتا-جورجیای ایالات متحده مطرح شد به تأثیرات مدیریت مرغ مادر گوشتی و هچری در جوجه آوری و متعاقباً عملکرد جوجه های گوشتی می پردازد. تأثیر مدیریت جوجه کشی و فارم مرغ مادر بر روی عملکرد مرغ گوشتی       ۰۸ شهريور ۱۳۹۴         ... ادامه مطلب...
IMAGE
استفاده از مکمل سلنیوم در جیره گاوهای شیرده و خشک
یکشنبه, 17 آبان 1394
مقدمه : تقریبا 50 سال پیش سلنیوم (Se) به عنوان یک ماده مغذی برای پستانداران (شوارتز و فلوز، 1957) مطرح گردید و کمبود این ماده معدنی منجر به بیماری عضله سفید در نشخوارکنندگان می شد (ماث و همکاران 1958). با گذشت زمان پژوهش های متعددی اثرات سودمند تغذیه سلنیوم ادامه مطلب...
IMAGE
نقش تغذیه بر روی بهبود اسهال خونی جوجه‌های گوشتی
یکشنبه, 17 اسفند 1393
نقش تغذیه بر روی بهبود اسهال خونی جوجه‌های گوشتی      اسهال خونی نوعی بیماری انگلی است که توسط میکروبی از گروه پروتوزوآ ایجاد می‌شود. این بیماری از جمله بیماری‌های روده‌ای طیور است که تاکنون بسیار مورد بررسی قرار گرفته است. دلیل این امر شابع بودن این مرض و اثرات منفی آن بر... ادامه مطلب...
IMAGE
پدهای خنک کنندۀ کاغذی بهتر از پدهای پلاستیکی
یکشنبه, 17 اسفند 1393
پدهای خنک کنندۀ کاغذی بهتر از پدهای پلاستیکی طالعات گسترده ای به منظور مقایسۀ سیستم های تهویه با پد کاغذی و سیستم های تهویه با پد پلاستیکی صورت گرفته که نهایتاً نشان داده پدهای پلاستیکی از میزان خنک سازی کمتری برخوردار هستند . کاهش میزان خنک سازی ، افزایش هزینه های اولیۀ... ادامه مطلب...

کاهش ریسک بیماریهای قابل انتقال از طریق هوا با استفاده از تهویه فشار مثبت

بدلیل وجود بسیار زیاد بیماریهای قابل انتقال از طریق هوا در اکثر مناطق ایران ، حتی هنگامی که مسائل بهداشتی رعایت میشود بیماریهایی مثل مارک ، آنفولانزا و .... میتوانند توسط هوای ورودی (تهویه) وارد سالن شوند.کاهش ریسک بیماریهای قابل انتقال از طریق هوا با استفاده از تهویه فشار مثبت

 

 

کاهش ریسک بیماریهای قابل انتقال از طریق هوا با استفاده از تهویه فشار مثبت

      ۰۱ شهريور ۱۳۹۴      

 

بدلیل وجود بسیار زیاد بیماریهای قابل انتقال از طریق هوا در اکثر مناطق ایران ، حتی هنگامی که مسائل بهداشتی رعایت میشود بیماریهایی مثل مارک ، آنفولانزا و .... میتوانند توسط هوای ورودی (تهویه) وارد سالن شوند.
بیماری آنفلوانزای طیور:(Avian Influe )
یکی از بیماریهای واگیر دار تنفسی ویروسی طیور است که دارای قدرت انتشار سریع می باشد.عامل آن ، ویروسی متعلق به خانواده اورتومیکسوویروسها میباشد.

 

 ویروس آنفلوانزا از انواع ماکیان ، بوقلمون ، بلدرچین ، قرقاول شترمرغ ، مینا ، طوطی ، سار ، مرغابی ، غاز و سایر پرندگان آبزی جدا شده است ولی در ماکیان و بوقلمون بیشترین خسارت و تلفات را ایجاد می کند.در پرندگان زینتی سویه ها ی و بدفعات بیشتری جدا شده است.

 

 پرندگان آبزی (همچون اردک ، مرغابی و . . . )بعنوان مخـــــــزن این بیماری در طبیعت معرفی شده اند و عقیده بر این است که مرغابی های اهلی نسبت به ابتلا به فرم درمانگاهی فوق حاد آنفلوانزا مقاوم می باشند.

 

البته این پرنده ها به ویروس آنفلوانزا مبتلا می شوند و باعث پخش آن در محیط نیز می گردند.انواعی از پرندگان آبزی ، مانند پرستو دریایی نسبت به فرم فوق حاد آنفلوانزا حساس هستند و در اثر ابتلا به آن تلف می شوند.

 

 اشخاص مختلف با تماس با پرنده های مریض ، تجهیزات آلوده موجود در مرغداریها ، ماشین های حمل و نقل ، آب و دان آلوده ، پرندگان وحشی ، موش و حشرات می توانند به طور مکانیکی ویروس آنفلوانزا را بین مرغداریها منتقل کرده و موجب بیماری گـــــردند.حتی شانه تخم مرغ می تواند نقش مهمی در بیماری داشته باشد.زیرا وجود ویروس در سطح پوسته تخم پرندگان آلوده نیز به اثبات رسیده است.البته امکان انتقال عمودی یا به عبارتی انتقال بیماری از مادر به جوجه برای این بیماری وجود ندارد ، چرا که جنین آلوده ، قبل از تولید از بین می رود.

 

 ویروس به تعداد زیاد از طریق ترشحات چشم و بینی و دستگاه گوارش (مدفوع) پرنده بیمار ، در محیط پخش می شود و توسط مواد آلی در محیط حفظ می گردد.خوشبختانه ویروس آنفلوانزا جزء ویروسهای نسبتا حساس می باشد و با انواع ضد عفونی کننده های حلال چربی ، خنثی میگردد.

 

برای ضدعفونی کردن می توان ز انواع دترجنت ها (شوینده ها)، فرمالین  ، عوامل اکسید کننده ، اسیدهای رقیق ، و یونهای آمونیم استفاده کرد.

 

این ویروس در دمای ۲۲ درجه سانتیگراد به مدت ۴ روز و در صفر درجه به مدت ۳۰ روز در محیط مرطوب (آب) زنده می ماند.اصولا ویروس آنفلوانزا نسبت به حرارت ، اسیدیته بالا یا پایین ، شرایط محیطی غیر ایزوتونیک و خشکی حساس بوده و به سرعت از بین می رود. هنگامیکه مرغداری به ویروس آنفلوانزا آلوده می شود ، پس از حذف پرنده ها (بدنبال سیاست حذف گله یا پایان عمر اقتصادی گله) باید چند روز دمای سالن ها را افزایش داد.سپس متعاقب شستشوی دیوارها با مواد شوینده ، بستر سالن را جمع آوری نمود.در مرحله بعد باید مرغداری توسط هیپوکلریت سدیم یا فرمالین ضدعفونی شود.

 

ویروس آنفلوانزا در شرایط سرد و مرطوب برای مدت طولانی تری در محیط باقی می ماند.

 

بعنوان مثال در فــــصل زمستان بعد از ۱۰۵ روز ویروس عفونت زای آنفلـــــوانزا را از بستر آلوده جدا کرده اند.ویروس آنفلوانزا خاصیت عفونت زایی خود را در دمای ۴ درجه سانتیگراد تا ۷ روز در داخل مدفوع حفظ می کند.جهت کاهش آلودگی بستر و قبل از حمل آن به خارج از مرغداری بهتر است آن را کود کرده (روی هم جمع کرده)و با نایلون بپوشانند تا در اثر تخمیر ، دمای آن بالا برود و ویروس غیر فعال شود.

 

در زمان حضور پرندگان آلوده ، ویروس آنفـــــــلوانزا از آب نیز جدا می شود ولی با رفتن پرنده ها ، ویروس نیز در آب از بین می رود. دوره کمون بیماری در یک پرنده بین چند ساعت تا ۳ روز و در یک گله تا ۱۴ روز است.دوره کمون به میزان آلودگی ویروسی ، راه عفونت ، گونه پرنده مبتلا و قدرت بیماریزایی ویروس بستگی دارد.

 

بدیهی است که رعایت شرایط قرنطینه مرغداری باید بطور کامل رعایت شود. برخی از کشور ها قوانین خاصی از جمله ممانعت از ورود پرندگان و فرآورده های طیور از کشورهای آلوده به ویروس آنفلوانزا وضع نموده اند و تا زمانیکه این کشورها از آنفلوانزا عاری نشده اند و جلوی ورود پرنده از سایر کشورهای آلوده را نیز نگیرند ، شامل این تحریم می مانند. مهم ترین راه مبارزه با آنفلوانزا بکاربردن مدیریت صحیح و تصمیم گیری مناسب می باشد.در صورتیکه اولین مورد مثبت بیماری مشاهده گردد و بیماری در مناطق وسیعی انتشار نیافته باشد ، بهترین راه مبارزه کشتار جمعی طیور در محل مرغداری و دفن آنها است.باید توجه داشت انتقال پرندگان آلوده ، به نقطه دیگر جهت کشتار (به عبارتی دیگر کشتارگاه) به هیچ وجه صحیح نمی باشد و آلودگی را در منطقه پخش می کند.بعد از حذف مرغها باید کلیه لوازم و تجهیزات سالن ها و دیوارها را با مواد پاک کننده (دترجنت) شستشو داد.در مرحله بعد ضدعفونی کامل مرغداری و خالی نگهداشتن آن بمدت ۳ الی ۴ هفته الزامی می باشد.در طی این مدت باید شرایط قرنطینه در اطراف مرغداری و رفت و آمد به داخل آن رعایت شود.می توان جهت اطمینان از پاک شدن مرغداری ، چند جوجه حساس (SPF) را بداخل سالن رها نمود و پس از گذشت ۳ تا ۴ هفته چنانچه آنها از نظر سرمی و دفع ویروس منفی بودند ، از پاک بودن مرغداری اطمینان حاصل کرد. در صورتیکه سیاست واکسیناسیون وجود داشته باشد و واکسن از سویه آنفلوانزای موجود در منطقه تهیه شده باشد ، باید برای دوره پرورش بعدی جوجه ها ، آنها را واکسینه کرد.در برخی از واگیریهای آنفلوانزا در جهان ، واکسن کشته تهیه گردیده و با موفقیت استفاده شده است.به هیچ وجه استفاده از واکسن زنده یا آلوده کردن کنترل شده جوجه ها با ویروس بیماریزای آنفلوانزا در سنین دارای حساسیت کمتر (دوران پرورش گله مادر یا تخمگذار) توصیه نمی شود.علت اصلی این محدودیت ، امکان بوجود آمدن سویه های جدید آنفلوانزا از ویروس زنده آن می باشد.

 

بیماری مارک:

 

بیماری مارک یک بیماری عفونتی میباشد که توسط هرپس در جوجه ها ایجاد و بندرت در بوقلمونها مشاهده میشود . بروز این بیماری در تمامی نقاط دنیا گزارش شده است .
این بیماری ، بصورتهای مختلفی بروز میکند :
بطور معمول ، چرخش بیماری بصورت تنفسی بوده و از طریق فولیکول پر آلوده ، مدفوع ، و ... پخش خواهد شد . انتقال عمودی این بیماری ، اهمیت زیادی ندارد .
ویروس عامل این بیماری در هوای با دمای بالا و مرطوب ( در صورتیکه همراه با سلول باشد ) ، مدت زیادی زنده خواهد ماند

 

. این ویروس همچنین به انواعی از مواد ضدعفونی کننده چون ترکیباشت چهارتایی آمونیوم و فنولها مقاوم خواهد بود . این ویروس در صورت سرد و گرم شدن هوا ، بسرعت غیر فعال میشود

 

جهت کاهش این بیماریها شرکت بیگ داچمن سیستم پیشرفته تهویه فشار مثبتی را طراحی نموده است  که قابل استفاده در فارمهای گوشی،مادر و تخم گذار میباشد هم در زمان پرورش و هم در دوران تولید.

 

APT1500 به طوری طراحی شده است که با تمامی اینلتهای سری CL بیگ داچمن قابل استفاده است. ظرفیت هوای آنها در حدود 1500 مترمکعب در ساعت  میباشد که برابر با ظرفیت هوادهی اینلتها میباشد که با فن های کم مصرف ATP1500   قابل تنظیم از 0تا 10 ولت کار میکنند.

 


این سیستم به راحتی قابل نصب بر روی اینلتهای دیواری میباشد.

 

APT 1500  از اجزای زیر تشکیل یافته است:

 

1-      فن

 

2-      فیلتر اولیه ( جهت ذرات تا قطر 3 میکرومتر)

 

3-      فیلتر مرکزی(جهت ذرات تا 3/0 میکرومتر)


 APT1500 فیلتری  است برای پاکسازی هوای ورودی به سالن

IMAGE
دام های فرانسوی کلید فتح باب اصلاح نژاد دام کشور
یکشنبه, 17 آبان 1394
رئیس مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی از راه اندازی اولین مزارع اصلاح نژاد بز و گوسفند کشور با استفاده از نژادهای فرانسوی در فیروزکوه و ورامین خبر داد و گفت: اولین مزارع اصلاح نژاد دام سبک کشور با استفاده از نژادهای فرانسوی دام های فرانسوی کلید فتح... ادامه مطلب...
IMAGE
افت بهای گوشت گاو در برزیل
یکشنبه, 17 آبان 1394
طبق گزارشات ، گوشت گاو برزیل 28 درصد افت بها داشته که از دلایل عمدۀ آن کاهش تقاضای داخلی عنوان شده است. در واقع کاهش بها به دنبال رکود اقتصادی و متعاقباً کاهش تقاضا ادامه مطلب...
IMAGE
کاهش محصول سویای هند
یکشنبه, 17 آبان 1394
ازدهی محصول سویای هند در مقایسه با سال گذشته احتمالاً با 3 / 15 درصد افت رو به رو خواهد شد. مدیر سازمان مرکزی صنعت و بازرگانی روغن اعلام داشت : انتظار می رود تولیدات این کشور در سال ادامه مطلب...
IMAGE
لهستان تولیدات مرغداری خود را به دو برابر افزایش می دهد !
یکشنبه, 17 آبان 1394
        لهستان با دو برابر کردن میزان تولیدات مرغداری خود در دهۀ گذشته رقم تولیدات خود را به 2 / 2 میلیون متریک تن رسانده و این کشور را به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گوشت مرغ و طیور در اتحادیۀ اروپا تبدیل کرده است. ادامه مطلب...
IMAGE
سرشاخه نیشکر در تغذیه دام استفاده می‌شود
یکشنبه, 17 آبان 1394
    سالانه میلیون‌ها تن ضایعات و بقایای خوراکی در کشور تولید می‌شود که با کمی تحقیقات و فرآوری می‌توانند به مصرف دام و طیور برسند؛ بقایای سرشاخه نیشکر و پوست پسته از جمله این مواد است. ادامه مطلب...

 

Footer
Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Menu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Main Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Inset Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
 
Top of Page